Installatie van infraroodverwarming

Infraroodverwarming installeren is heel eenvoudig. Je kan het zelf doen, of je kan beroep doen op onze vakkundige infraroodspecialisten. Laat je je infraroodverwarming installeren door Advenso, dan mag je het volgende verwachten:

Installatie van infraroodverwarming

Infraroodverwarming geïnstalleerd aan het plafond

Advies bij de installatie van infraroodpanelen

De moeilijkheid bij de aanschaf van infraroodverwarming ligt niet bij de installatie zelf, maar bij alles wat aan die installatie voorafgaat:

  • In welke ruimtes van je woning is infraroodverwarming een meerwaarde?
  • Hoeveel panelen heb je nodig om je ruimte efficiënt te verwarmen?
  • Wat is de goede capaciteit van de infraroodpanelen in jouw ruimtes?
  • Hoe moeten jouw panelen eruitzien zodat ze niet alleen warmte uitstralen, maar ook huiselijkheid?

Hoewel stijl persoonlijk is en we je daarbij dus enkel kunnen adviseren, kunnen onze experts je bij alle andere aspecten wel van tekst en uitleg voorzien. Wij denken graag met je mee, dus neem met een gerust hart contact op.

Je infraroodverwarming geïnstalleerd volgens de geldende veiligheidsnormen

Infraroodverwarming moet voldoen aan strenge internationale normen: EN60335-1, EN60335-2 en EN62233. Alle toestellen die wij installeren, zijn getest volgens die normen. Dit betekent dat het infraroodpaneel niet warmer wordt dan de omgevingstemperatuur + 100°C én dat de houten wanden vlakbij het infraroodpaneel niet warmer worden dan de omgevingstemperatuur + 60°C. Die veiligheidsnorm zorgt ervoor dat mensen of dieren die per ongeluk het paneel aanraken voor minder dan een seconde, zich niet verbranden en dat de wand geen vuur vat door oververhitting.

Snelle en nette installatie van je infraroodverwarming

Eens de keuzes gemaakt zijn, kan je ervoor kiezen om zelf je panelen op te halen en te installeren, of je kan de hulp inroepen van onze installateurs. Kies je voor dat laatste, dan gaan wij snel en efficiënt te werk.

Om infraroodverwarming te installeren, hoeven we niet te kappen, dus de installatie kan stofvrij gebeuren. Nadat we de panelen hebben opgehangen, verbinden we ze met een stroompunt. Omdat we op voorhand samen goed uitgedacht hebben hoe de installatie zou gebeuren, is er altijd een stroompunt in de buurt.

Vraag je offerte aan.

Bezoek onze showroom

We zetten de deuren van onze gloednieuwe showroom open om jou met plezier te ontvangen. Maak een afspraak, kom langs en bewonder onze producten van dichtbij.

Kom naar onze infoavonden

Ontvang je graag gerichte informatie over onze duurzame energieoplossingen? Kom naar onze infoavonden of belevingsdagen en we vertellen er jou alles over!